Blog

You can even add a custom title and tagline!

All good things come…….

For those who wait.

En dat is ook zo. We zijn een paar weken verder en ondertussen is het volgende gebeurd:

– We zijn officieel CrossFit affliated! De enige CrossFit box in Tilburg die CrossFit aanbiedt met verschillende andere disciplines op sport/zelfverdedigingsgebied.

– De rust begint langzaam weder te keren, nu dat steeds meer zaken op z’n plek vallen. Dank aan de leden die met z’n allen mee hebben gedacht aan bijv. het ontwerp/bedenken van onze CrossFit naam, de veranderingen/uiterlijk van de sportschool en het enthousiast maken van hun vrienden/kennissenkring, door ze mee te nemen naar Extreme voor een proefles.

– Er zijn een hoop nieuwe leden bijgekomen die allemaal hun doelen willen verwezenlijken binnen Extreme. Hun gedrevenheid en enthousiasme is erg leuk om te zien en ze worden gebroederlijk opgevangen door onze bestaande leden. Team Extreme bedankt jullie daarvoor!

– We hebben flyer acties gehouden, zijn de straat op gegaan, hebben social media gebombardeerd en meervoudig BJJ kampioen Felipe Costa komt over de vloer om een seminar te verzorgen. De feedback die we hierover krijgen geeft ons energie en goeie moed.

Dit alles betekent niet dat Team X nu op de bank kan neerploffen en afwachten wat de toekomst brengt. We blijven een actieve rol houden wat betreft de berichtgeving naar buiten en proberen materiaal aan te schaffen om onze leden nog meer uitdaging te geven. Zo komt er dit jaar nog een tweede CrossFit rek waar je je muscle ups kan oefenen en kunnen de lessen met meer man/vrouw uitgebreid worden.

De kop is eraf en nu gaan we knallen!

Ik zie jullie allen weer snel bij eXtreme!

Michel