Blog

You can even add a custom title and tagline!

Recap 2016

Zo…2016 zit erop.

Een jaar van personal records
Een jaar waarin leden wereldkampioen en Nederlands kampioen werden
Een jaar van persoonlijke groei
Een jaar van wedstrijden, qualifiers en seminars

Als ik terugkijk naar 2016 dan zie ik enthousiaste leden op elke discipline die elkaar willen helpen en hart hebben voor hun Box dan wel hun Team. We hebben veel gelachen met elkaar en er is ook veel geklaagd, gejammerd en soms wel gevloekt als men tijdens een work out weer voor de zoveelste keer stuk ging. Daarna kwam een voldaan gevoel en een gevoel van tevredenheid als men terugkeek naar zijn/haar eigen prestaties.
Een gevoel van frustratie? Natuurlijk, dat hoort er ook bij. Double unders die maar niet willen lukken, weer een stoot tegen je hoofd omdat je dekking laag zat, weer in die vervelende triangle bij BJJ, maar ik train door……Ik train net zo lang door en overstijg mijn eigenlijke kunnen om een beter, vaardigere mens te worden. Ik train niet alleen, wij trainen allemaal samen en dat is waar het bij ons om gaat. Ik ben, want wij zijn!

Wat brengt 2017 voor mij? Meedoen aan CrossFit qualifiers?
Meedoen met mijn eerste bokswedstrijd?
Misschien wil ik naast het CrossFit wel een verdedigingssport erbij doen?
Misschien wil ik naast mijn zelfverdediging wel aan mijn conditie/kracht werken?
Misschien vind ik het wel allemaal prima voor nu en kijk ik waar ik over een half jaar sta.
Wat voor doel je ook voor jezelf hebt, bij Team ESA/BRASA kan het allemaal.

2017 beloofd een mooi jaar te worden.
2016 was de warming up, nu is het tijd om te knallen.
Meer seminars, meer wedstrijden, ander materiaal en meer leden die we in onze sportfamilie kunnen verwelkomen.

Ik kan alleen maar met trots terugkijken op wat we tot nu toe hebben bereikt. Van een sportschooltje met een X aantal leden, naar een sportschool die zich (inter)nationaal op de kaart heeft gezet.

Niet dankzij mij, maar dankzij ons allen!

Ik wil jullie bedanken voor jullie inzet, jullie enthousiasme en toewijding. Laten we er een mooi jaar van maken.

Namens TEAM ESA wens ik jullie een fijne jaarwisseling en tot volgende jaar!