Huisregels

Extreme Sports Academy hanteert de onderstaande huisregels voor jouw veiligheid en die van je medeleden. Daarnaast zijn deze huisregels er om de prettige en ongedwongen sfeer te waarborgen.

– Deelnemers dienen uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn.
– Deelnemers dienen m.b.t. de zelfverdedigings- en vechtsporten kort geknipte vinger- en teennagels te hebben.
– Deelnemers dienen schone trainingskleding te dragen (t-shirt en lange of korte broek volstaat). Voor de zelfverdedigingslessen en vechtsporten geldt een kledingvoorschift in de vorm van een voorgeschreven t-shirt en lange/korte broek of een Gi.
– Op de zelfverdedigings- en vechtsportmat zijn alleen binnenschoenen toegestaan. Deze schoenen mogen niet buiten gedragen zijn/worden. Aanbevolen worden zogenaamde ‘worstelschoenen’.
– Behoudens bij de fitnesslessen, mag de trainingskleding geen ijzer, plastic ringen of ritsen bevatten;
Deelnemers dienen alle sieraden, (waaronder ook piercings) af of uit te doen.
– Deelname onder invloed van alcohol of drugs is niet toegestaan.
– Agressief of beledigend gedrag jegens instructeurs of teamgenoten wordt niet getolereerd.
– Deelnemers aan wedstrijden nemen deel op eigen risico.
– Blessures en (chronische) ziekten zoals epilepsie en astma, dienen vooraf aan de instructeur gemeld te worden zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
– Luister goed naar de instructies en volg deze op.
– Laat de trainingsruimte en kleedkamers netjes achter.

Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen aan de linkerzijde voor de ingang van Extreme Sports Academy gereserveerd voor de leden. Sinds 01/01/2018 hanteert de gemeente Tilburg een betaald parkeren beleid in de wijk. Elk lid van ESA kan en mag op de binnenplaats parkeren. Tussen 08:00 uur en 15:00 uur zal de slagboom door 1 van de trainers geopend worden. Na 15:00 uur is het vrij parkeren in de wijk en gaat de slagboom om 17:00 uur open, er mag dan ook in elk parkeervak worden geparkeerd.  Er wordt niet geparkeerd voor de woning aan de linkerkant van ons pand.